KompanijaPartneri
 

Rešenja za kućne korisnike i male kancelarije

 

Rešenja za kućne korisnike i male kancelarije

 

   
 

 

 

 

 

 

 

   
 

 

Za zaštitu personalnog računara ili kućne mreže, veliki broj korisnika odabrao je
ESET-ova antivirusna rešenja, a evo i zašto:

 

Smart Detection Efikasan:

ESET bezbednosno rešenje je najefikasnija proaktivna zaštita računara koja se danas može kupiti za borbu protiv poprilično velikog i stalno rastućeg broja pretnji sa Interneta. ESET-ova nagrađivana ThreatSense® tehnologija koristi višestruke slojeve detekcije kako bi vas efikasno zaštitila od napada, uz najmanji broj lažnih detekcija.

 

Malo opterecenje sustava Brz i lagan:

ESET je toliko brz da ga nećete ni primetiti na svom računaru. Koristi veoma malo resursa čime ne opterećuje rad sistema. Podešavanje ESET-ovih programa izuzetno je jednostavno i ne opterećuje korisnika, dok onima koji žele, nudi detaljno podešavanje zaštite sa više od 150 parametara.
 

Roditeljska kontrola Jednostavan za korišćenje:

Od kompaktnog i intuitivnog interfejsa do besplatne korisničke podrške, ESET vas ne opterećuje, već omogućava jednostavno korišćenje računara bez briga i strahovanja.
 

ESET Live GridSkeniranje bazirano na Cloud tehnologiji:

ESET omogućava još brže i tačnije prepoznavanje zlonamernog softvera. Pruža optimizovanu zaštitu u realnom vremenu protiv pretnji i zloupotreba sa Interneta i društvenih mreža.

Roditeljska kontrolaBesplatna podrška i besplatne nadogradnje

Oslonite se na našu profesionalnu tehničku podršku koja vam je na dohvat ruke, telefonom ili porukom e-pošte.  ESET-ovoj bazi znanja možete naći svaki dan sve veći broj uputa i objašnjenja.

 

Tokom trajanja vaše licence imate pravo da koristite najnovije verzije ESET-ovih programa.
Saznajte više

Malo opterecenje sustavaNagrade i sertifikati

ESET NOD32 tehnologija  primila je najveći broja nagrada Virus Bulletin VB100 u odnosu na bilo kog drugog proizvođača antivirusnih rešenja.

 

Vrhunska zaštita, malo zauzeće resursa i laki za upotrebu - ESET proizvodi dobili su niz nagrada i priznanja.
Saznajte više