KompanijaPartneri

Nadogradnja na druge verzije

 

 

Licencirani ste korisnik i želite da budete u toku i da koristite posljednje verzije vrhunskog sigurnosnog softvera?

Pred vama je izbor. Besplatno možete da nadogradite svoju stariju verziju ESET NOD32 programa (verzije 5, 6, 7, 8 ili 9) na ESET NOD32 Antivirus 10, ili možete da platite razliku u ceni za dodatne funkcionalnosti koje donose ESET Smart Security Premium i ESET NOD32 InternetSecurity u verziji 10. (ESET Smart Security zamijenjen je ESET-ovim novim, programom - ESET Internet Security)
Pročitajte koje su vam mogućnosti za nadogradnju i kako da obavite nadogradnju u sledećem tekstu.

 

 

Nadogradnja na ESET NOD32 Antivirus (verzije 10)
 

Svi korisnici imaju mogućnost da nadograde starije verzije antivirusnog programa ESET NOD32 Antivirus na ESET NOD32 Antivirus 10, besplatno. Dovoljno je samo da preuzmete instalacioni paket i instalirate novu verziju kao nadogradnju sa stare verzije (ovo se odnosi na nadogradnju sa verzija 5, 6, 7, 8 i 9).

Detaljne upute za nadogradnju možete pronaći ovdje:

 

 

Nadogradnja na ESET NOD32 Internet Security ili na ESET Smart Security Premium (verzije 10)
 

Ako želite nadograditi vašu trenutno važeću ESET NOD32 Antivirus licencu na ESET NOD32 Internet Security ili na ESET Smart Security Premium za isti broj računara kao i na trenutnoj licenci, možete da naručite čistu nadogradnju vaše licence. U tom slučaju platićete samo razliku u preostaloj vrednosti vaše licence u odnosu na vrednost licence za ESET NOD32 Internet Security ili na ESET Smart Security Premium (po formuli (vrednost_EIS_licence-vrednost_NOD32_licence)/365*broj_preostalih_dana_licence), a trajanje licence ostaje isto.

I u ovom slučaju podatke licence (licančni ključ) dobićete nakon plaćanja po ponudi. Nakon instalacije programa ESET NOD32 Internet Security ili ESET Smart Security Premium (preporučujemo da pre instalacije deinstalirate staru verziju antivirusnog softvera) unesite novo korisničko ime i lozinku, aktivirajte program i ažurirajte baze virusnih potpisa da biste imali celovitu zaštitu vašeg računara od svih vrsta pretnji sa Interneta uz pomoć sveobuhvatnog, usko integrisanog sigurnosnog rešenja.


Za nadogradnju licence na formularu za naručivanje obnove u polju „Vrsta licence“ odaberite „Nadogradnja na ESET NOD32 Internet Security“ ili „Nadogradnja na ESET Smart Security Premium“.


Obe vrste naručivanja nadogradnje licence možete naručiti i e-poštom, sa adrese koju ste naveli prilikom registracije vaše licence, a svakako navedite i vaše korisničko ime iz licence.